De werkplaats

Ook het onderhoud van uw dierbare bezit is bij ons in goede handen. Wij zullen u automobiel ook altijd behandelen zoals u dat zelf zal doen, als u dit zou kunnen of daar de tijd voor had. Verwacht van ons ook geen dumpgarage welke tegen bodemtarieven APK’s of grote beurten aanbied.

Hier doen wij niet aan mee, omdat wij er heilig van overtuigd zijn dat je voor stuntprijzen geen originele kwaliteit kan leveren die u van ons verlangt. Wel zullen wij u goede kortingen op onderdelen kunnen geven en hanteren wij slechts een uur tarief van € 49.50 ex. BTW per man per uur ( tarief voor 2008 ).

Daar tegenwoordig een merkdealer al € 60,00 tot zelfs € 85,00 per uur rekent kunnen wij u nog steeds goede service en kwaliteit leveren voor een redelijke en eerlijke prijs. Vd Heuvel Cars is ook RDW erkend voor alle beschikbare onderdelen en aangesloten en lid van de NAP. Voor onderhoud van alle exclusieve en standaard automobielen kunt u altijd bij ons terecht.

Tevens kan onze divisie bedrijfswagens ( vd Heuvel Bedrijfswagens te Roosendaal ) u bedrijfswagenpark prima beheren en onderhouden. Ook voor bemiddeling in aankoop of verkoop in binnen- en buitenland kunnen wij voor u verrichten. Hiervoor zullen wij op voorhand voor u een offerte maken. Ook alle auto’s buiten Europa zonder typegoedkeuring kunnen wij voor u in behandeldeling nemen en voorzien van een Europees kenteken. Graag hopen wij u van dienst te kunnen zijn in de toekomst,